Håvard Nyeggen Løberg


havard loberg 
 

HÅVARD NYEGGEN LØBERG

FOTOANSVARLIG / PARTNER

Telefon: 994 87 400
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Håvard er en over gjennomsnittet aktiv mann. Med to barn, og som både håndball- og fotballtrener på kveldstid - fylles kalenderen fort opp. Dette er ikke noe problem, for denne mannen har mye energi! Han har alltid en god historie og en kjapp kommentar på lager. Som den moderne mann han er, er Håvard bosatt både i Trondheim og Kristiansund. Dette bidrar til at vi kan tilby best mulig oppfølging av våre kunder, både i Trøndelag og på Mørekysten.

Håvard har studert både psykologi og økonomi, og har en bred og allsidig jobberfaring fra salg og kundeservice. Han jobbet også i flere år som megler i Trondheim, og har således førstehåndskunnskap om det markedet vi primært jobber innenfor. Håvard begynte med profesjonell fotografering i 2008, og har så langt foreviget mer enn 7000 boliger. Dette i kombinasjon med hans eminente evne til å se detaljer, linjer og lys - gjør ham til en trygg og rutinert mann bak tittelen fotoansvarlig.