Marielle Øvsthus Evjen


marielle evjen 
 

MARIELLE ØVSTHUS EVJEN

KUNDESERVICE / BOOKING

Telefon: 909 77 977
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vogue er denne jentas bibel. Hun er særdeles interessert i mote, og får alltid med seg hva som er seneste trend. Ofte tar hun turen på utstillinger, da kunst er en stor kilde til inspirasjon for henne. Naturen er også viktig input for Marielle. Hun elsker turer til fots i fjellet på sommeren, eller med skiene i marka om vinteren.

Marielle har en solid fotoutdanning fra Norges Kreative Høgskole i Bergen, og Southampton Solent University, til sammen; en bachelor hun ble ferdig med i 2015. Av erfaring har hun gjort en rekke oppdrag innen arrangementer, portretter og bryllup. Marielle er vår fashiondronning og var så heldig å få være fotoassistent ved Remix. (En internasjonal designerkonkurranse i Milano med Vogue Milano som hovedarrangør). Hun tar gjerne på seg jobber for kommersielle kunder, som klesmerker og butikker. Se et utvalg av hennes bilder på www.marielleevjen.com.

Med sin brede fotobakgrunn, er du i de beste hender når du kontakter vårt sentralbord og møter Marielle sin blide og trivelige stemme.